Generalități

Site-ul www.fiscalsoftware.ro  este integral proprietatea Fiscal Software & Hardware SRL, denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni.

Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răaspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru inacuratețea informațiilor puse la dispoziție de furnizorii produselor comercializate de către proprietar.

Comenzi online

Acest site oferă posibilitatea de achiziționare de produse si servicii prin plasarea de comenzi online.

Acest site oferă produse si servicii ce necesita livrare.

Clienții au dreptul să renunțe la serviciul  sau produslul comandat în termen de 15 de zile calendaristice de la plasarea comenzii iar contravaloarea produsului sau serviciului va fi returnată in contul clientului.

Plată

Plata produselor și serviciilor comandate se face astfel:

-Transfer bancar in contul societății Fiscal Software & Hardware SRL. (la alegerea acestei forme de plata, produsele vor fi livrate doar dupa confirmarea platii  de catre banca noastra)

-Numerar la livrare direct catre curier sau agentul desemnat de catre noi sa livreze produsele comandate.

Legături către alte pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

Modificări la această pagină

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare pentru a fi în permanență în concordanță cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 11.02.2020